Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Specialistul Acoperisului Tau!

Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tigla metalica modulara Zet Roof, 0.5 gr, finisaj Herculit

0 stars: 0.00 din 0 pareri

975
Brand
BP2
Out Of stock
Descriere
Tigla modulara Zet Roof se caracterizeaza prin precizia fiecarui element. Imaginea completa a acoperisului nu consta doar in forma si culoare, ci si in jocul dintre lumini si umbre. Cand am creat acest produs, am acordat o atentie speciala acestor detalii. Toate acestea pentru a proiecta un acoperis care combina estetica cu functionalitatea si durabilitatea. Pe langa acestea, Zet Roof are viteza si siguranta in montaj.

DATE TEHNICE

LAŢIMEA EFECTIVA: 1150 mm
LAŢIMEA TOTALA: ~ 1212 mm
GROSIMEA TABLEI: 0,5 mm
INALŢIMEA TOTALA PROFILULUI: 50 mm
INALTIMEA STANTARII: 30 mm
LUNGIMEA MODULULUI: 363 (distanta sipci 350 mm)
SUPRAFAŢA EFECTIVA (DE ACOPERIRE) A UNEI COLI: 0,805 m2
MASA: ok. 4,5 kg / m2
PANTA MINIMA: > 9

HERCULIT [HC]:
Acesta este un strat de acoperire dezvoltat in stransa colaboreare cu unul din cei mai mari producatori de lacuri si vopsele pentru coil coating din Europa. Multi ani de studiu al tipurilor de straturi de acoperire utilizate pana acum si de monitorizare a nevoilor clientilor, punand accent deosebit pe nevoile montatorilor de acoperisuri, ne-au permis sa concentram atat de multe avantaje diferite intr-un singur produs. HERCULIT [HC] este un poliester intarit cu poliuretan si rezistenta ridicata la deteriorarea mecanica, grosime de 35 μm, rezistenta RUV4 si RC4

ULTIMAT [UTK]:
Strat de acoperire cu o grosime de 35 μm ce are o rezistenta foarte mare la coroziune si radiatii UV (RC4 / RUV4). Inspirat din natura, stratul de acoperire ULTIMAT are o structura granulara, fara crom si metale grele. Poate fi reciclat, fiind un produs ecologic. Tabla acoperita cu stratul flexibil ULTIMAT poate fi profilata la temperaturi extrem de scazute.

Culori disponibile: [HC] - 3009, 7016, 8004, 8017, 9005; [UTK] - 23, 24, 31, 33.
Pentru montarea tiglelor modulare IZI Look si ZET Look se utilizeaza profilul de pornire.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura